onsdag 17. mars 2010

Pinns(vin)

Kalde fakta:
Porcupine Ridge 2008 (pinnsvinvin)
Fra Boekenhoutskloof
Rødvin (merlot)
14% alc. (Don't drink and walk on the road, you may be killed.)
R54.95 (under 50-lappen)

Pinns(vin)

Anders: Bilde av pinnsvin, det er jo alltid kult. Den er fra en kloof, og det er jo dal så dette er nok en mørk vin som ikke har sett mye til sola. Æsj denne var ikke noe god, 2 lomper... (2 slurker senere) Hmm denne smakte omtrent som den i går, 5 lomper, nei vent. 4 lomper.
Ola: De skal ha for advarselen på flaska, men her i Kappstaden gjelder det nok enten du har drukket eller ei. Fin flaske (red.adm.: den ble kjøpt kun på grunnlag av etikett og pris). God smak av sjokolade, kaffe, ville bær og eik. Mørk farge og behagelig duft. Har sjelden sovet så godt som med 3 glass av denne i maven. 7 lomper.
Natalie: Har ikke spist mint i dag så har bare litt colasmak i munnen, men skal drikke litt vann før jeg smaker. Ikke like fin etikett i dag, men det er en fin tegning altså. En halv prosent mer alkohol enn i går, dette lover bra. Smaker bra, særlig sjokoladen kjenner jeg. 5 lomper.

Dommen: 5.3 lomper.
For the record: Giraffvinen var selvfølgelig ikke kjøleskapkald, den hadde bare ligget i kjøleskapet lenge nok til å nå riktig merlot-temperatur. Lomperne tar åpenbart ikke kritikk av typen selv.

2 kommentarer:

  1. Korleis konstaterte du at vinen hadde rett temperatur?

    SvarSlett
  2. I dag er det fredag og ikke noe nytt på bloggen, slapt! Dette er ikke holdbart Ola!

    SvarSlett